MattievanderWorm

Under Cherry Trees
Back
Het Ontmoetingshuis, gelegen aan een groot plein dat het toekomstige centrum vormt van de nieuwbouwwijk Veenendaal Oost, huisvest 3 basisscholen en een sporthal. De vraag "Hoe ziet de plek er uit waar mensen elkaar graag ontmoeten?", vormde het vertrekpunt van het ontwerp van deze grafische voorstelling. Het beeldvlak op de voorgevel wordt middels LED verlichting van achter aangelicht. Elk kalenderseizoen heeft een eigen kleurenscala. De licht choreografie zorgt voor subtiele kleurverschuivingen waardoor de afbeelding continu in wording (a becoming) is. Het beeldvlak aan de achtergevel van Het Ontmoetingshuis is alleen overdag goed te zien en wordt gecompleteerd door de rij bomen bij het fietspad langs het gebouw. Ook hier een in de tijd veranderd beeld, maar nu door de invloed van de seizoenen op de bomen. Opdrachtgever:
Locatie:
Materiaal:
Maat: In samenwerking met: Gemeente Veenendaal, 2014 Ontmoetingshuis, Veenendaal Oost Metal Art Punch, LED Light
Voorgevel: 15m x 7m Achtergevel: 11m x 7m Arletta Kaper & LKSVDD Architecten, Hengelo
Back